01

Vilka vi är

lite fakta om oss

Snabba tillbakablick

SUCCESS STORY

Vi brinner för allt som har med modifieringar av bilar att göra. Med ett gediget kunnande och egna erfarenheter från banracing ser vi varje nytt projekt som en utmaning.

Elite Projects grundades av Robin Jonasson 2009. Robin har en bakgrund som svetsare och mekaniker men har även meriter inom racing. Han har kommit 2:a i SM i gocart samt tävlat 5 år i SLC med en Porsche GT2.

2007 vann Robin priset Best in show på Bilsportmässan på Elmia med sin Porsche 944R, hans första helt och hållet egenbyggda projektbil. 2010 vann hans Porsche Boxter Elite Best in show samt Best New Race Car på Bilsport Performance show. Hos Elite Projects tar vi med oss erfarenheterna från racingen i vårt bilbyggande.

Vi vet vad som verkligen funkar ute på banan.

– Jag är uppväxt med Porsche. Det är en unik och extrem bil men kan ändå användas. Den filosofin tilltalar mig när jag bygger bilar. Bilar är till för att köras, hårt.

Elite Projects ligger i Hasslarp, norr om Helsingborg. Den 400 kvm fullutrustade verkstaden rymmer upp till 15 bilar. Nattetid förvarar vi kundernas bilar i verkstaden vilken naturligtvis är både larmad och bevakad.

02

Varför oss?

Vitsord

Mange Helin

Välgjorda glasfiber delar med passform !!!
Blir flera inköp från er i framtiden. Tack!

Erik Ny

Mycket bra service. Humana priser och djup kunskap om Porsche. Rekommenderas

Carl-Fredrik Alwén

Robin är kompetent på bygga/fixa bilar samt duktig förare & finns alltid där o ställer upp. Sen att han finns på Ljungbyhed banan kan ju inte bli bättre.

Martin Henryson

Det är alltid ett nöje att lämna in mina bilar hos Elite Projects!!! Trevlig personal och väldigt proffsiga!!! Kommer vara kund i många år framöver!!!

03

Vad vi gör

our services

05

Våra leverantörer

endast de bästa