-

Om oss

Vi brinner för allt som har med modifieringar av bilar att göra. Med ett gediget kunnande och egna erfarenheter frÄn banracing ser vi varje nytt projekt som en utmaning.

Om oss

Elite Projects grundades av Robin Jonasson 2009. Robin har en bakgrund som svetsare och mekaniker men har Àven meriter inom racing. Han har kommit 2:a i SM i gocart samt tÀvlat 5 Är i SLC med en Porsche GT2.

2007 vann Robin priset Best in show pÄ BilsportmÀssan pÄ Elmia med sin Porsche 944R, hans första helt och hÄllet egenbyggda projektbil. 2010 vann hans Porsche Boxter Elite Best in show samt Best New Race Car pÄ Bilsport Performance show. Hos Elite Projects tar vi med oss erfarenheterna frÄn racingen i vÄrt bilbyggande.
Vi vet vad som verkligen funkar ute pÄ banan.

– Jag Ă€r uppvĂ€xt med Porsche. Det Ă€r en unik och extrem bil men kan Ă€ndĂ„ anvĂ€ndas. Den filosofin tilltalar mig nĂ€r jag bygger bilar. Bilar Ă€r till för att köras, hĂ„rt.

Elite Projects ligger i Hasslarp, norr om Helsingborg. Den 400 kvm fullutrustade verkstaden rymmer upp till 15 bilar. Nattetid förvarar vi kundernas bilar i verkstaden vilken naturligtvis Àr bÄde larmad och bevakad.

Priser & UtmÀrkelser

Porsche 944R
Vann 2007 Best in show pÄ Bilsport Performance Show, Sveriges största bilsportmÀssa med tÀvlanden frÄn hela vÀrlden.

Porsche Boxter Elite
Robin och Elite Projects mest ambitiösa bilbygge hittills. Vann 2010 Best in show samt Best New Race Car pÄ Bilsport Performance show. Vann samma Är Best in show pÄ Gatebil festivalen i Norge.

För företag

Konceptbil i marknadsföringssyfte
Behöver du en utstÀllningsbil i marknadsföringssyfte till exempel för en mÀssa? Kontakta oss sÄ gÄr vi igenom dina önskemÄl. Vi kan bygga din konceptbil frÄn grunden. Vi kan Àven skissa ett helt koncept pÄ en modifiering av en befintlig bil eller ta fram skisser för konceptbilar.

ProvÄk en racingbil
Bjud dina kunder att provÄka en riktig racingbil pÄ bana. Hos oss kan du hyra en bil och som medpassagerare fÄ en adrenalinpumpande racingupplevelse.