-

VÄr verkstad och tjÀnster

Elite Projects Àr en av fÄ aktörer i Sverige som Àr specialiserade pÄ specialbyggda delar för banracingbilar. Med vÄrt gedigna kunnande och egna erfarenheter frÄn banracing kan vi sÀkerstÀlla kvaliteten pÄ din bils modifiering, bÄde vad gÀller utseende och prestanda.

Elite-DSC_0797_web

Vi tar ett helhetsgrepp nÀr det gÀller specialombyggnation av din bil. Oavsett om du behöver en ny glas- eller kolfibervinge, vill lÀgga en motivlack eller vill trimma din motor utför vi jobbet utan att din bil behöver lÀmna verkstaden.

Bilarna vi bygger om ser inte bara bra ut, de ska Àven kunna köras fullt ut. Med vÄrt gedigna kunnande och egna erfarenheter frÄn banracing ser vi till att din bil hÄller tÀvlingsprestanda nÀr den lÀmnar vÄr verkstad. Det finns egentligen inga begrÀnsningar pÄ hur mycket vi kan modifiera din bil, vi skrÀddarsyr den utifrÄn dina önskemÄl.

Vi utför service pÄ sÄvÀl sportbilar som standardbilar. Vi uppfyller samtliga servicekrav och har samarbetsavtal med Mekonomen. Vi utför Àven reparationer sÄsom plÄtskador och glasfiberskador.

Modifieringar av bilar

Glasfiber/kolfiber
Vi erbjuder skrĂ€ddarsydd ”one off”-produktion av spoilrar, huvar, bagageluckor, skĂ€rmar, dörrar, tak och breddningskit i glasfiber. All produktion baseras utifrĂ„n avgjutningar frĂ„n din egen bil. Du Ă€ger dina egna gjutformar, skulle nĂ„got gĂ„ sönder Ă€r det bara att gjuta om; en prisvĂ€rd investering för framtiden.

VÄra glas- och kolfiberspoilrar till Porsche Àr mycket populÀra. Det mesta som vi tillverkar i glasfiber kan vi Àven tillverka i kolfiber. VÄra produkter levereras med bud direkt till kund, eller enligt önskemÄl.

Kaross- och burbyggen
Vi bygger karosser frÄn grunden eller gör modifieringar pÄ din befintliga kaross. Vi bygger Àven burar för gat- och tÀvlingsbilar och har TIG-svetsutrustning för chromoly, rostfritt och aluminium.

Trimning och modifiering
Vi utför sÄvÀl elektronisk som manuell motortrimning, turbokonvertering, kompressormontering, modifiering av vÀxellÄda och koppling och sÄ vidare. Du lÀgger sjÀlv ribban, vi gör jobbet.

Lackering & Foliering
Vi erbjuder speciallackering, bÄde motivlack och utstÀllningslack. Foliering bibehÄller och skyddar originallacken, ett billigare alternativ till omlackering. Folieringen lÀggs som en hinna ovanpÄ lacken och kan enkelt bytas ut till annan fÀrg eller mönster.

Transport och jourtjÀnst

Oavsett var du befinner dig i landet kan vi transportera din bil till vÄr verkstad. NÀr bilen Àr klar transporterar vi den tillbaka till dig. VÄr transsportbil Àr specialanpassad för sport- och gatbilar och kan transportera bilar med bredd upp till 2,5 meter.

Pris frÄn 500 SEK exkl. moms. Vi erbjuder Àven jourtjÀnst. Om det skulle intrÀffa nÄgot nÀr du Àr ute pÄ vÀgarna har vi möjlighet att komma och hÀmta dig.