-

Nyheter

Här kan du läsa senaste nytt om oss. Glöm inte att även följa oss på facebook.

Tjänster

5 november 2011 - 18:28

Modifieringar av bilar

Glasfiber/kolfiber
Vi erbjuder skr√§ddarsydd ‚ÄĚone off‚ÄĚ-produktion av spoilrar, huvar, bagageluckor, sk√§rmar, d√∂rrar, tak och breddningskit i glasfiber. All produktion baseras utifr√•n avgjutningar fr√•n din egen bil. Du √§ger dina egna gjutformar, skulle n√•got g√• s√∂nder √§r det bara att gjuta om; en prisv√§rd investering f√∂r framtiden.

Våra glas- och kolfiberspoilrar till Porsche är mycket populära. Det mesta som vi tillverkar i glasfiber kan vi även tillverka i kolfiber. Våra produkter levereras med bud direkt till kund, eller enligt önskemål.

Kaross- och burbyggen
Vi bygger karosser från grunden eller gör modifieringar på din befintliga kaross. Vi bygger även burar för gat- och tävlingsbilar och har TIG-svetsutrustning för chromoly, rostfritt och aluminium.

Trimning och modifiering
Vi utför såväl elektronisk som manuell motortrimning, turbokonvertering, kompressormontering, modifiering av växellåda och koppling och så vidare. Du lägger själv ribban, vi gör jobbet.

Lackering & Foliering
Vi erbjuder speciallackering, både motivlack och utställningslack. Foliering bibehåller och skyddar originallacken, ett billigare alternativ till omlackering. Folieringen läggs som en hinna ovanpå lacken och kan enkelt bytas ut till annan färg eller mönster.

Senaste nytt