Om oss

Kunnande och Erfarenhet

Elite Projects grundades av Robin Jonasson 2009. Robin har en bakgrund som svetsare och mekaniker men har även meriter inom racing. Han har kommit 2:a i SM i gocart samt tävlat 5 år i SLC med en Porsche GT2.

2007 vann Robin priset Best in show på Bilsportmässan på Elmia med sin Porsche 944R, hans första helt och hållet egenbyggda projektbil. 2010 vann hans Porsche Boxter Elite Best in show samt Best New Race Car på Bilsport Performance show. Hos Elite Projects tar vi med oss erfarenheterna från racingen i vårt bilbyggande.

Vi vet vad som verkligen funkar ute på banan.

Kolfiber Porshe

– Jag är uppväxt med Porsche. Det är en unik och extrem bil men kan ändå användas. Den filosofin tilltalar mig när jag bygger bilar. Bilar är till för att köras, hårt.

Elite Projects ligger i Hasslarp, norr om Helsingborg. Den 400 kvm fullutrustade verkstaden rymmer upp till 15 bilar. Verkstaden är försäkrad, larmad och bevakad dygnet runt.

Vi skräddarsyr

Din bil

Tveka inte att kontakta oss när du behöver en specialist med erfarenhet

Nyheter

Referenser

  • Välgjorda glasfiber delar med passform !!! Blir flera inköp från er i framtiden. Tack!

    Magnus Heling
  • Robin är kompetent på bygga/fixa bilar samt duktig förare & finns alltid där o ställer upp. Sen att han finns på Ljungbyhed banan kan ju inte bli bättre.

    Carl-fredrik Alwén
  • Det är alltid ett nöje att lämna in mina bilar hos Elite Projects!!! Trevlig personal och väldigt proffsiga!!! Kommer vara kund i många år framöver!!!

    Martin Henryson

KONTAKTA OSS

Namn
E-postadress
Telefonnummer
Meddelande