Glasfiber och Kolfiber

Vi har sedan 2007 jobbat med både glas- och kolfiber, vi erbjuder hög kvalitet som vi genom lång erfarenhet kan erbjuda till ett väldigt kostnadseffektivt pris. Tillverkar såväl delar och hela karosser till kunder för försäljning samt ”one off” tillverkning av t.ex. Prototypbilar.

Här gör vi hela jobbet från start till mål. Vi tar fram modellen/pluggen, gjutformar, delar & montering. Fördelarna med tillverkning av gjutformar är att man enkelt kan ta fram nya delar vid behov

Vi har idag ett tiotal bilar där vi har gjutformar redo om olyckan skulle vara framme och de snabbt behöver nya. Elite Projects har möjlighet att fräsa ut större modeller som gör att vi kan producera allt från CAD-ritning.

När det kommer till glasfiber gjuter vi delar med högsta kvalitet och material samt lägger dubbla lager gelcoat för bäst möjliga finish. Lika så när det gäller kolfiber där vi använder oss av den bästa kvalitén på materialet. Vi vakuuminjicerar alla kolfiberdelar för hög finish samt stark slutprodukt.

Då vi gör hela processen kan vi styra och se till att delarna håller hög finish och bästa passform. Vi har en del serietillverkning och stor kapacitet för detta. Idag har vi 2 personer som jobbar heltid med bara gjutning av glas- och kolfiber.

Referenser

  • Välgjorda glasfiber delar med passform !!! Blir flera inköp från er i framtiden. Tack!

    Magnus Heling
  • Robin är kompetent på bygga/fixa bilar samt duktig förare & finns alltid där o ställer upp. Sen att han finns på Ljungbyhed banan kan ju inte bli bättre.

    Carl-fredrik Alwén
  • Det är alltid ett nöje att lämna in mina bilar hos Elite Projects!!! Trevlig personal och väldigt proffsiga!!! Kommer vara kund i många år framöver!!!

    Martin Henryson

LEVERANTÖRER

caresto_200
gik_200
goatfuels_200
ohlins_200
mom_200_2

KONTAKTA OSS

Namn
E-postadress
Telefonnummer
Meddelande