Racesupport

Vi erbjuder full support båda på banan och i verkstaden när det gäller tävlingsbilar och ser till att allt är redo inför race- eller testdagen. Oavsett om du är nybörjare eller tävlar i stora serien.

Här använder vi vår racingbuss som har all utrustning som krävs för att göra eventuella reparation och inställningar ute på racebanan. På just detta området kan vi erbjuda allt så kunden bara behöver komma och sätta sig i bilen för att köra.

Elite Projects driver verkstad i direkt anslutning till Ljungbyheds motorbana där vi erbjuder full support och inklusive uppställningsplats. Här ser vi till att din bil är nytvättad och redo för körning inför nästa race. Kan transportera 2 bilar.

I samarbete med MOM Events så finns alla möjligheter för test eller körningar utomlands. Vi säljer R-däck samt slicks från 14 till 26 tum. Med vår moderna utrustning har vi möjlighet att lägga om upp till 26 tums däck. Vi finns på Ljungbyhed måndagar & tisdagar eller enligt överenskommelse.

Referenser

  • Välgjorda glasfiber delar med passform !!! Blir flera inköp från er i framtiden. Tack!

    Magnus Heling
  • Robin är kompetent på bygga/fixa bilar samt duktig förare & finns alltid där o ställer upp. Sen att han finns på Ljungbyhed banan kan ju inte bli bättre.

    Carl-fredrik Alwén
  • Det är alltid ett nöje att lämna in mina bilar hos Elite Projects!!! Trevlig personal och väldigt proffsiga!!! Kommer vara kund i många år framöver!!!

    Martin Henryson

LEVERANTÖRER

caresto_200
ohlins_200
goatfuels_200
gik_200
mom_200_2

KONTAKTA OSS

Namn
E-postadress
Telefonnummer
Meddelande